Chirurgie dentară

chirurgie-dentara

Niciun pacient nu dorește să ajungă să aibă nevoie de servicii de chirurgie dentară, deja nu mai este un secret. Însă, netratate la timp, problemele dentare se pot agrava pe zi ce trece mai mult. Așadar, dacă trebuie să apelezi la chirurgie dentară, asigură-te că medicii vor fi profesioniști în adevăratul sens al cuvântului.

La PRU-DENT folosim anestezice corespunzătoare ce sunt menite să ne asigure că fiecare intervenție se va desfășura în parametri optimi și va reprezenta un succes. Fie că ai nevoie de proceduri simple sau complexe, la clinica noastră ai parte de suportul medicilor.

Chiar dacă vii pentru o extracție a unui dinte ce nu mai poate fi reabilitat sau măseaua de minte îți dă bătăi de cap, noi te ajutăm cu drag!

Satisfacție garantată

Îți dorești dinți de un alb imaculat sau vrei să îți rectifici problemele de natură estetică pe care le întâmpini? La clinica stomatologică PRU-DENT din Brașov, ai parte de rezultate dincolo de așteptări.

Tehnologie avansată

Aparatura modernă și personalul calificat asigură pacienților ce aleg clinica noastră o experiență cât mai plăcută. Principala noastră activitate este restaurarea danturii și conferirea zâmbetelor îndelungate.

Profesionalism

Ne place să lucrăm totul cu profesionalism. Chiar dacă alegi să vii la noi pentru un simplu control de rutină sau ai nevoie de un implant dentar, te asigurăm că toate procedurile vor fi realizate ca la carte.

Programează-te rapid

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Programul nostru

Luni - Vineri
Sâmbătă
Duminică

Email

clinica@pru-dent.ro

Telefon

0730 403 002