fbpx

Echipa noastra de medici dentisti

Dentistul tău de încredere din Brașov!

Ești gata să descoperi clinica de stomatologie unde sănătatea și zâmbetul tău sunt prioritare? Echipa doctorului stomatolog Pruteanu, recunoscut ca un dentist bun în Brașov, este aici pentru tine, pregătită să te primească cu profesionalism și devotament.   

Noi, medicii dentiști din inima Brașovului, suntem pasionați de perfecționare continuă și dedicare față de pacienții noștri. Participăm cu regularitate la cursuri și formări de specializare pentru a te asigura că beneficiezi de cele mai bune servicii, indiferent de provocările cu care te confrunți. 

Alege să fii în grija unui medic stomatolog bun din Brașov, alege să investești în zâmbetul tău cu încredere și transparență!  Suntem aici pentru a identifica, împreună cu tine, cea mai bună cale de tratament, dedicându-ne timpul și expertiza pentru sănătatea orală optimă.

Nu amâna vizita la medicul stomatolog! Ia legătura cu noi acum și descoperă un partener de încredere în călătoria ta spre un zâmbet strălucitor și o sănătate orală optimă.  

Iată ce îți oferă un doctor stomatolog de la Clinica PRU-DENT

Satisfacție garantată

Îți dorești dinți de un alb imaculat sau vrei să îți rectifici problemele de natură estetică pe care le întâmpini? La clinica stomatologică PRU-DENT din Brașov, ai parte de rezultate dincolo de așteptări.

Tehnologie avansată

Aparatura modernă și personalul calificat asigură pacienților ce aleg clinica noastră o experiență cât mai plăcută. Principala noastră activitate este restaurarea danturii și conferirea zâmbetelor îndelungate.

Profesionalism

Ne place să lucrăm totul cu profesionalism. Chiar dacă alegi să vii la noi pentru un simplu control de rutină sau ai nevoie de un implant dentar, te asigurăm că toate procedurile vor fi realizate ca la carte.

Programează-te rapid

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinica stomatologică din Brașov.

Programul nostru

Luni - Vineri
Sâmbătă
Duminică

Email

clinica@pru-dent.ro

Telefon

0730 403 002