Echipa PRU-DENT

Dentiști pe care te poți baza

Echipa domnului doctor Pruteanu este gata oricând să te întâmpine pentru cosmetică dentară sau lucrări protetice complexe. Pe lângă faptul că personalul este calificat, scopul cadrelor medicale este să se perfecționeze în mod constant. De aceea, participă regulat la formări și cursuri de specializare. Contează pe o echipă ce alege să evolueze constant!

Doctorii noștri stomatologi abia așteaptă să te întâlnească la cabinet. Vor fi întotdeauna dornici să-ți examineze problemele cu care te confrunți, să stabilească o cauză, iar ulterior, să propună un tratament adecvat. Nu lăsa pe mâine ce poți face azi – programează-te chiar acum!

Medicii cu care ne mândrim

La PRU-DENT ai certitudinea că ești pe mâini bune și vei fi tratat de specialiști ce au parte de calificări în domeniul stomatologiei.

Maya Navarro

Maya Navarro

Orthodontist

Maya Navarro

Maya Navarro

Orthodontist

Maya Navarro

Maya Navarro

Orthodontist

Satisfacție garantată

Îți dorești dinți de un alb imaculat sau vrei să îți rectifici problemele de natură estetică pe care le întâmpini? La clinica stomatologică PRU-DENT din Brașov, ai parte de rezultate dincolo de așteptări.

Tehnologie avansată

Aparatura modernă și personalul calificat asigură pacienților ce aleg clinica noastră o experiență cât mai plăcută. Principala noastră activitate este restaurarea danturii și conferirea zâmbetelor îndelungate.

Profesionalism

Ne place să lucrăm totul cu profesionalism. Chiar dacă alegi să vii la noi pentru un simplu control de rutină sau ai nevoie de un implant dentar, te asigurăm că toate procedurile vor fi realizate ca la carte.

Programează-te rapid

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Programul nostru

Luni - Vineri
Sâmbătă
Duminică

Email

clinica@pru-dent.ro

Telefon

0730 403 002