fbpx

Servicii Stomatologice

La Clinica Stomatologică PRU-DENT din Brașov, suntem mândri să oferim o gamă variată de servicii stomatologice și tratamente stomatologice personalizate nevoilor fiecărui pacient. 

Echipa noastră de specialiști dedicată te așteaptă cu soluții moderne într-un mediu prietenos și profesionist, asigurându-se că fiecare consultație stomatologică este la cele mai înalte standarde.

Explorează diversitatea de servicii dentare

Estetică dentară

Transformă-ți zâmbetul cu cele mai recente proceduri în estetică dentară. De la albirea dinților la fațete, ne asigurăm că vei pleca cu zâmbetul pe care ți l-ai dorit întotdeauna.

Terapie dentară

Fie că suferi de carii sau ai nevoie de un tratament dentar mai complex, abordarea noastră se bazează pe utilizarea celor mai bune materiale dentare pentru a-ți reda confortul și sănătatea orală.

Protetică dentară

De la coroane la proteze, specialiștii noștri în protetică dentară sunt aici pentru a restaura zâmbetele și funcționalitatea orală.

Implanturi dentare

Prin servicii dentare de implantologie, înlocuim dinții lipsă cu implanturi care arată și funcționează ca dinții naturali, îmbunătățind calitatea vieții tale.

Chirurgie dentară

Pentru situații care necesită intervenție stomatologică, chirurgii noștri experimentați sunt pregătiți să îți ofere soluții sigure și eficiente, minimizând orice durere dentară asociată.

Endodonție

Salvează-ți dinții naturali prin serviciile noastre avansate de endodonție. Tehnologiile de vârf și procedurile stomatologice inovative pe care le folosim ajută la tratarea eficientă a afecțiunilor dentare.

Stomatologie copii

Oferim servicii stomatologice special concepute pentru cei mici, asigurându-ne că fiecare vizită este una plăcută și lipsită de stres, educându-i în același timp despre importanța igienei orale.

Alege soluția potrivită pentru tine!

Pe lângă oferte stomatologice competitive, la Clinica PRU-DENT Brașov punem accent pe o abordare personalizată. Toate tratamentele stomatologice încep cu o evaluare amănunțită, urmată de completarea unei fișe de tratament stomatologic pentru a urmări îndeaproape progresul tău. Accesibilitatea la specialități dentare în Brașov devine mai simplă cu PRU-DENT, având experiență pe piața medicală de stomatologie.

Te invităm să ne contactezi astăzi pentru a programa o consultație la dentist și a discuta despre cum te putem ajuta să atingi sănătatea și frumusețea orală pe care ți le dorești! 

Care sunt pașii de urmat pentru o consultație?

01

Faci o programare

Observi faptul că durerile dentare devin supărătoare și apar probleme care nu trebuie trecute cu vederea. Așa că, te programezi la un consultație stomatologică de rutină.

02

Faci cunoștință cu medicul dentist

Ajungi la clinica stomatologică PRU-DENT și faci cunoștință cu medicul specialist care se va ocupa cu profesionalism de problema ta.

03

Are lor procedura de consultație

Medicul dentist va efectua controlul și va identifica problemele existente, colaborând constant cu tine pentru ca tu să nu simți niciun disconfort.

04

Se stabilește tratamentul și costul final

Medicul îți va propune un tratament personalizat și îți va comunica tariful pentru serviciile și suportul oferit. Acesta se achită înainte de a părăsi cabinetul stomatologic.

Programează-te rapid

Programul nostru

Luni - Vineri
Sâmbătă
Duminică

Email

clinica@pru-dent.ro

Telefon

0730 403 002