fbpx

Estetică dentară

estetica-dentara

Mereu vrei să zâmbești în fotografiile de familie sau alături de prieteni fără să te rușinezi de dantura pe care o ai. Așadar, stomatologii noștri sunt gata să-ți confere strălucirea de care ai nevoie.

Tu, însă, trebuie să conștientizezi faptul că alimentele colorate, tutunul sau cafeaua sunt factori dăunători pentru dentiția ta. Astfel, prin igienizare și vizite periodice la cabinetul stomatologic te vei apropia de o pigmentare potrivită a dinților, dar aceasta nu va fi suficientă pentru a reda un alb imaculat.

La PRU-DENT poți opta pentru tratamente profesionale de albire a dinților. Ai posibilitatea să alegi albirea prin gutiere și seringă cu gel de albire, procedura pe bază de gel de albire în cabinet sau albirea devitală, în cazul în care dintele a fost pregătit pentru a fi tratat.

Satisfacție garantată

Îți dorești dinți de un alb imaculat sau vrei să îți rectifici problemele de natură estetică pe care le întâmpini? La clinica stomatologică PRU-DENT din Brașov, ai parte de rezultate dincolo de așteptări.

Tehnologie avansată

Aparatura modernă și personalul calificat asigură pacienților ce aleg clinica noastră o experiență cât mai plăcută. Principala noastră activitate este restaurarea danturii și conferirea zâmbetelor îndelungate.

Profesionalism

Ne place să lucrăm totul cu profesionalism. Chiar dacă alegi să vii la noi pentru un simplu control de rutină sau ai nevoie de un implant dentar, te asigurăm că toate procedurile vor fi realizate ca la carte.

Programează-te rapid

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Programul nostru

Luni - Vineri
Sâmbătă
Duminică

Email

clinica@pru-dent.ro

Telefon

0730 403 002