fbpx

Estetica dentara Brasov

estetica-dentara

Un zâmbet strălucitor nu este doar un simbol al sănătății, ci și o carte de vizită a încrederii în sine. Fie că pozezi în fotografiile de familie sau te bucuri de momente alături de prieteni, vrem să te simți mândru de zâmbetul tău fără reținere.

Echipa noastră de medici dentiști de la PRU-DENT oferă o gamă variată de servicii de estetică dentară în Brașov, folosind tehnici moderne și materiale dentare de înaltă calitate, pentru a-ți oferi zâmbetul pe care l-ai dorit întotdeauna.

Cuprins

Ce este Estetica Dentară?

Estetica dentară se referă la o varietate de tratamente stomatologice concepute pentru a îmbunătăți aspectul zâmbetului dumneavoastră. De la albirea dinților la aplicarea de bijuterii dentare, scopul este același: să-ți oferim încrederea de a zâmbi larg și fericit.

Nu este un secret că obiceiurile zilnice, cum ar fi consumul de alimente colorate, tutunul și cafeaua, pot duce la îngălbenirea dinților. Deși o igienă adecvată și vizitele periodice la dentist contribuie la sănătatea danturii, adesea nu sunt suficiente pentru a obține dinți mai albi.

Tipuri de servicii pentru un zâmbet impecabil

La PRU-DENT, îți oferim metode eficiente și sigure de albire a dinților în Brașov. Optează pentru albirea profesională a dinților în cabinetul nostru sau, dacă preferi confortul propriului cămin, alege un tratament de albirea dinților acasă cu kituri profesionale ce includ gutiere dentare pentru albire și gel de albire a dinților.

Pentru rezultate rapide și eficiente, încearcă albirea dinților cu laser. Acest tratament modern folosește lumina laser pentru a intensifica efectul soluțiilor de albire a dinților, oferind rezultate vizibile imediat.

Un dinte devitalizat a suferit un tratament de canal, adică nervul său interior a fost îndepărtat de obicei din cauza infecției sau durerii severe. 

Dacă ai un dinte devital, albirea internă poate fi soluția pentru a restabili culoarea naturală a acestuia. Procedura albire devitală este sigură și poate fi realizată în confortul cabinetului nostru, sub supravegherea unui medic dentist specializat. 

Adaugă un plus de strălucire zâmbetului tău cu o bijuterie pe dinte. Există diverse opțiuni de bijuterii dentare, inclusiv cristale din diferite culori sau diamante mici. 

Specialiștii noștri în cosmetică dentară pot aplica cu grijă pietricica pe dinte, asigurându-se că este o expresie perfectă a stilului tău unic. Procesul de aplicare bijuterie dentară este rapid, nedureros și poate fi reversibil.

Tarifele pentru Estetică Dentară

Pentru informații legate de prețurile cabinetului PRU-DENT, te invităm să consulți lista de tarife.

 Acestea diferă în funcție de serviciile solicitate. De asemenea, dacă ai întrebări, poți să ne contactezi pentru specificații detaliate oferite cu drag de echipa noastră de medici stomatologi din Brașov.

Beneficiile serviciilor de Estetică Dentară

Contraindicații și Sfaturi Utile

Deși serviciile noastre sunt concepute pentru a fi cât mai sigure posibil, există anumite situații în care precauția este esențială. Pacienții cu sensibilitate dentară severă, afecțiuni gingivale sau alți factori specifici ar putea necesita o evaluare amănunțită. 

Înainte de a începe orice procedură de estetică dentară, este vital să discuți cu medicul dentist. Anumite condiții, cum ar fi cariile nevindecate, sensibilitatea dentară după albire, sau sarcina, pot reprezenta contraindicații. De asemenea, pentru a menține rezultatele pe termen lung și a evita apariția de pete pe dinți este recomandat să reduci consumul de substanțe colorante și să urmezi o igienă orală corectă.

Întrebări Frecvente

Nu, procedurile sunt concepute pentru a fi cât mai confortabile, realizate cu aparate de albire dinți eficiente. O anumită sensibilitate dentară după albire la dentist poate apărea, dar aceasta este temporară.

Durata tratamentului de albire dentară în Brașov variază în funcție de metodă, dar poate dura între o oră (pentru albirea dentară la cabinetul stomatologic) și săptămâni (pentru albirea cu gutiere acasă). Evitând factorii de îngălbenire a dinților, rezultatele pot dura de la câteva luni la câțiva ani. 

Un dinte devitalizat a suferit un tratament de canal, adică nervul său interior a fost îndepărtat de obicei din cauza infecției sau durerii severe. 
Dacă ai un dinte devital, albirea internă poate fi soluția pentru a restabili culoarea naturală a acestuia. Procedura albire devitală este sigură și poate fi realizată în confortul cabinetului nostru, sub supravegherea unui medic dentist specializat. 

Aplicarea bijuteriilor dentare nu este dureroasă, deoarece nu necesită anestezie sau intervenție invazivă.

Bijuteriile dentare pot fi purtate timp îndelungat, dar ele pot necesita întreținere periodică sau înlocuire în funcție de uzură și stilul de viață al persoanei. Ele pot fi îndepărtate în orice moment la cererea pacientului.

Nu este indicat să le îndepărtezi singur, trebuie îndepărtate de un specialist stomatolog pentru a evita deteriorarea dinților.

Programează-ți vizita la PRU-DENT!

Ești gata să ai zâmbetul pe care l-ai visat întotdeauna? Contactează-ne astăzi pentru o consultație în estetică dentară și descoperă cum putem transforma zâmbetul tău cu serviciile noastre personalizate.

Fă primul pas către zâmbetul mult dorit!

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Programul nostru

Luni - Vineri
Sâmbătă
Duminică

Email

clinica@pru-dent.ro

Telefon

0730 403 002