fbpx

Stomatologie pentru copii in Brasov

pedodontie

La PRU-DENT, zâmbetele copiilor sunt în siguranță! 

Înțelegem importanța îngrijirii dentare încă de la vârste fragede. De aceea, ne dedicăm să oferim cea mai bună îngrijire pentru dinții de lapte sau permanenti ai copilului tău, de la prevenirea și tratarea cariilor până la educația pentru o igienă dentară corectă.

Prin stomatologie pediatrică oferim o experiență plăcută și educativă celor mici, încurajând obiceiuri sănătoase pentru un zâmbet de durată.

Programează o consultație pentru cel mic la un stomatolog pentru copii din Brașov!

Îngrijirea danturii de la A la Z

De la primii dințișori de lapte până la adolescență, fiecare etapă este importantă. Ne ocupăm de sănătatea orală a copilului tău prin metode adaptate vârstei și nevoilor individuale.

stomatologie-copii

Igiena dentară corectă

Echipa noastră de medici dentiști pentru copii se ocupă de educarea constantă a acestora cu privire la igiena dentară, învățându-i tehnicile de periaj corect al dinților și utilizarea gutierei, prevenind problemele dentare viitoare. 

Servicii personalizate pentru copii

sigilare-dinti-copii

Folosim tehnici blânde precum inhalosedarea sau gel anestezic dentar special pentru copii, asigurând o experiență confortabilă pe toată durata procedurii asupra danturii copiilor. 

Servicii dentare pentru toată familia

Vino alături de copilul tău la dentist și beneficiați de oferte speciale la serviciile dentare. Programul nostru este gândit pentru a se potrivi cu viața agitată a familiei moderne, venind în ajutor cu soluții și prețuri accesibile. 

Te invităm să vizitezi pagina noastră de servicii. Aici vei găsi detalii despre toate tratamentele pe care le oferim pentru ca tu să fii cât mai informat. De asemenea, poți consulta și lista de tarife perceputa de cabinetul nostru din Brașov.

Întrebări frecvente în stomatologia pediatrică

Dentiția de lapte, cunoscută și ca dentiția primară, începe să apară în jurul vârstei de 6 luni. Este importantă pentru dezvoltarea corectă a maxilarelor și pentru ghidarea erupției dinților permanenți.

Este recomandat ca un copil să viziteze dentistul în jurul vârstei de un an sau la șase luni de la erupția primului dinte. Acest lucru ajută la monitorizarea dezvoltării dentare și la prevenirea problemelor timpurii.

Copiii ar trebui să folosească o periuță de dinți cu peri moi și de dimensiuni adecvate vârstei lor.

Gingivita la copii se manifestă prin roșeață și umflarea gingiilor, adesea cu sângerare la periaj. Prevenirea include o igienă orală adecvată și vizite regulate la un stomatolog de copii.

Durerile de dinți la copii pot fi tratate prin remedii casnice precum comprese reci sau medicamente pentru durere recomandate de medic, dar este esențială și o vizită la dentist pentru a determina cauza durerii.

Petele pe dinți la copii pot fi cauzate de fluoroză, medicamente sau carii incipiente. Tratamentul depinde de cauză și poate include proceduri de albire sau tratamente restaurative.

Protezele dentare pentru copii sunt folosite rar, dar pot fi necesare în cazul pierderii premature a dinților de lapte, pentru a menține spațiul necesar dinților permanenți.

Da, fluorizarea este sigură și eficientă în prevenirea cariilor dentare la copii, atâta timp cât este folosită în doze adecvate.

Programează vizita la PRU-DENT!

Completează formularul de programare și hai să începem îngrijirea dentară pentru cel mic. Descoperă calitatea serviciilor noastre stomatologice pentru copii.

Programul nostru

Luni - Vineri
Sâmbătă
Duminică

Email

clinica@pru-dent.ro

Telefon

0730 403 002