fbpx

Stomatologie copii

pedodontie

Încă de la vârste fragede este indicat controlul stomatologic la copii. Astfel, vor fi prevenite anumite probleme cu care pacientul se poate confrunta la o vârstă mai înaintată.

De exemplu, cariile dentare sau îngălbenirea dinților sunt principalele probleme cu care se confruntă cei mici. De asemenea, medicul stomatolog le va spune micilor pacienți care sunt cauzele cariilor și de ce nu este indicat consumul de dulciuri în cantități mari.

Prin acest mod, copilașii vor fi conștienți și responsabili cu dinții lor. Vor învăța încă din copilărie să aibă și să menținnă o rutină corespunzătoare de îngrijire a dinților.

Așadar, dacă vrei ca piticul tău să fie un adult cu dinți sănătoși, adu-l la PRU-DENT încă din copilărie!

Satisfacție garantată

Îți dorești dinți de un alb imaculat sau vrei să îți rectifici problemele de natură estetică pe care le întâmpini? La clinica stomatologică PRU-DENT din Brașov, ai parte de rezultate dincolo de așteptări.

Tehnologie avansată

Aparatura modernă și personalul calificat asigură pacienților ce aleg clinica noastră o experiență cât mai plăcută. Principala noastră activitate este restaurarea danturii și conferirea zâmbetelor îndelungate.

Profesionalism

Ne place să lucrăm totul cu profesionalism. Chiar dacă alegi să vii la noi pentru un simplu control de rutină sau ai nevoie de un implant dentar, te asigurăm că toate procedurile vor fi realizate ca la carte.

Programează-te rapid

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Programul nostru

Luni - Vineri
Sâmbătă
Duminică

Email

clinica@pru-dent.ro

Telefon

0730 403 002