Implanturi dentare

implanturi-dentare

Începând cu vârsta de 18 ani, un implant dentar este mereu binevenit, dacă te confrunți cu probleme dentare complexe.

Implantul reprezintă o investiție pe care merită să o faci pentru un zâmbet uimitor, dar mai ales pentru sănătatea ta, pentru o masticație corectă și pentru stoparea atrofierii osului. De asemenea, un implant dentar este menit să ofere o soluție de protezare dentară fixă, acolo unde s-au recomandat protezele dentare mobile.

Totodată, implanturile au o serie de avantaje, printre care se numără rezistența în timp, dispariția defectelor de fonație, îmbunătățirea aspectului zâmbetului și a feței, cât și aspectul de dinți naturali.

Satisfacție garantată

Îți dorești dinți de un alb imaculat sau vrei să îți rectifici problemele de natură estetică pe care le întâmpini? La clinica stomatologică PRU-DENT din Brașov, ai parte de rezultate dincolo de așteptări.

Tehnologie avansată

Aparatura modernă și personalul calificat asigură pacienților ce aleg clinica noastră o experiență cât mai plăcută. Principala noastră activitate este restaurarea danturii și conferirea zâmbetelor îndelungate.

Profesionalism

Ne place să lucrăm totul cu profesionalism. Chiar dacă alegi să vii la noi pentru un simplu control de rutină sau ai nevoie de un implant dentar, te asigurăm că toate procedurile vor fi realizate ca la carte.

Programează-te rapid

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Programul nostru

Luni - Vineri
Sâmbătă
Duminică

Email

clinica@pru-dent.ro

Telefon

0730 403 002