fbpx

Terapie dentară

terapie-dentara

Cariile sunt inestetice și par să știrbească un zâmbet sincer ce vine din suflet. Ele pot apărea din cauza factorilor multipli – alimente nepotrivite, masticație incorectă sau igienă precară. Însă, în momentul în care încep să doară în prezența alimentelor reci sau fierbinți, este cert că trebuie să te prezinți la medicul stomatolog.

Serviciile de terapie dentară de la PRU-DENT se realizează prin tehnici moderne și fără durere. Chiar dacă pacientul este copil sau adult, țesutul cariat va fi înlăturat cu ușurință, iar în locul lui se va aplica o plombă locală.

Pentru cei mici, avem și plombe colorate pe care le pot alege chiar ei!

Satisfacție garantată

Îți dorești dinți de un alb imaculat sau vrei să îți rectifici problemele de natură estetică pe care le întâmpini? La clinica stomatologică PRU-DENT din Brașov, ai parte de rezultate dincolo de așteptări.

Tehnologie avansată

Aparatura modernă și personalul calificat asigură pacienților ce aleg clinica noastră o experiență cât mai plăcută. Principala noastră activitate este restaurarea danturii și conferirea zâmbetelor îndelungate.

Profesionalism

Ne place să lucrăm totul cu profesionalism. Chiar dacă alegi să vii la noi pentru un simplu control de rutină sau ai nevoie de un implant dentar, te asigurăm că toate procedurile vor fi realizate ca la carte.

Programează-te rapid

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Programul nostru

Luni - Vineri
Sâmbătă
Duminică

Email

clinica@pru-dent.ro

Telefon

0730 403 002