Endodonție

endodontie

Tratamentele de canal se numără printre cele mai complexe proceduri de reabilitare orală. Astfel, endodonția se ocupă cu toate lucrările ce au la bază scoaterea nervului, iar ulterior obturarea de canal sau chituirea dintelui prin plombă.

Asemenea intervenții au nevoie de atenție sporită și de rigurozitate din partea medicului specialist. În caz contrar, dacă dintele nu este tratat în mod corespunzător, pot apărea situații grave în timp.

Multe dintre situațiile negative pot conduce chiar la extirparea dintelui afectat. Așadar, te încurajăm să apelezi doar la servicii profesioniste în situația în care ai nevoie de tratamente ce intră în sfera endodonției.

 

Satisfacție garantată

Îți dorești dinți de un alb imaculat sau vrei să îți rectifici problemele de natură estetică pe care le întâmpini? La clinica stomatologică PRU-DENT din Brașov, ai parte de rezultate dincolo de așteptări.

Tehnologie avansată

Aparatura modernă și personalul calificat asigură pacienților ce aleg clinica noastră o experiență cât mai plăcută. Principala noastră activitate este restaurarea danturii și conferirea zâmbetelor îndelungate.

Profesionalism

Ne place să lucrăm totul cu profesionalism. Chiar dacă alegi să vii la noi pentru un simplu control de rutină sau ai nevoie de un implant dentar, te asigurăm că toate procedurile vor fi realizate ca la carte.

Programează-te rapid

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Programul nostru

Luni - Vineri
Sâmbătă
Duminică

Email

clinica@pru-dent.ro

Telefon

0730 403 002