fbpx

Implantul dentar, solutie perfecta pentru un zambet perfect

Implantul dentar reprezintă o tehnologie modernă ce facilitează inlocuirea dintelui lipsa de pe arcada cu un dinte artificial. Implantul este realizat dintr-un material 100% biocompatibil – titanul. Etapele parcurse in cadrul inserării implantului dentar țintește un proces foarte important – osteointegrarea – mai exact fuziunea între suprafața implantului si osul in care va fi plasat.

Care sunt avantajele protezarii prin implanturi de care veti beneficia in cadrul clinicii noastre?

1. Pretul este unul convenabil. Implantul dentar, reprezentand inlocuirea unui singur dinte, costurile sunt apropiate unei lucrari traditionale din materiale metaloceramice. Avantajul este insa si de partea celorlalti dinti, intrucat implanturile nu afecteaza in niciun fel integritatea acestora.

2. Sanatatea osului este sustinuta. In lipsa unuia sau mai multor dinti, osul maxilarului superior sau al celui inferior se deterioreaza, se resoarbe si afecteaza integritatea aparatului masticator. Implantul dentar de care veti beneficia la Pru-Dent va sustine osul, evitand resorbția lui, asemenea unei radacini naturale, pastrandu-i integritatea la nivel calitativ si cantitativ.

3. Confortul este o alta trasatura a implanturilor dentare oferite de Pru-Dent. Veti putea zambi, vorbi si manca in aceeasi maniera in care v-ati fi comportat avand dintii dumneavoastra naturali. Implantul se va comporta identic ca un dinte natural, conferind rezistenta maxilarului.

4. La nivel estetic, implanturile dentare realizate de Pru-Dent se aliniaza perfect cu textura, forma si culoarea dintilor dumneavoastra naturali. In acest fel, veti putea zambi cu incredere si veti putea manca tot ce doriti, atat timp cat veti pastra recomandarile in ceea ce priveste igiena si intretinerea orala.

5. Durabilitatea reprezinta un alt atu de care puteti beneficia in cazul in care apelati la solutia implantului dentar la Pru-Dent. Rata de reusita a inlocuirii dintilor lipsa cu implanturi de cea mai buna calitate este de peste 90%, atat pentru implanturile realizate in osul mandibular, cat si pentru cele efectuate pe maxilarul superior. Odata mentinute regulile de igiena orala, reusita implantului este garantata, iar lucrarea poate dura intreaga viata – astfel zambetul v-a fi perfect tot timpul!

 Odata realizat si bine ingrijit prin igienizare corecta, implanturile dentare reprezinta solutii pentru intreaga viata.

Inapoi la articole …

pru-dent-brasov

Autor

PRU-DENT

Clinică stomatologică multidisciplinară, ce oferă pacienților săi tratamente stomatologice de calitate și soluții inovative de reabilitare orală.