fbpx

Tratamentul cu plasma pentru parodontoza – plasmolifting

La PruDent găsești cele mai bune servicii dentare indiferent de problemă, dar și cele mai inovatoare tratamente din Romania, cum ar fi serviciile de plasmolifting pentru parodontoză.

tratament parodontoza cu plasma - plasmolifting
Gingie inflamata si gingie sanatoasa dupa tratamentul cu plasma.

Plasmolifting pentru parodontoză – sau regenerarea din interior, este o acțiune cu un complex de multivitamine și plasmă trombocitară ( celule sangvine cu rol de coagulare ). Aceasta este injectată la nivelul țesuturilor moi și are ca scop grăbirea procesului de vindecare. Întreg procesul de regenerare a țesuturilor este 100% inofensiv. Este axat pe folosirea de resusre proprii ale organismului. Această soluție mai are în componența sa hormoni de creștere ,ce se regăsesc și în celulele stem, și nu are vreun efect secundar.

Plasma trombocitara  reprezinta un stimulator  biologic cu eficienta inalta al proceselor de regenerare, care contine factori de crestere in concentratie mare, precum si enzime, proteine si vitamine in combinatie naturala. Plasma se injecteaza local in tesuturile afectate ale gingiilor, in locurile implanturilor sau plasticii osoase, in zonele liftingului sinusal, in alveolele dintilor extirpati, in zona osteosintezei  sau a membranei fixate, in zonele maxilo-faciale ale tesuturilor moi in timpul proceselor infectioase  si inflamatorii cronice sau acute. Datorita factorilor de crestere  pe care ii contine, plasma trombocitara injectata in tesuturi  favorizeaza formarea  capilarelor, normalizeaza hidrodinamica, respiratia tisulara, schimbul de substante. Totodata are loc procesul de intarire a tesutului osos, formarea  matricei de colagen si osului. Se activeaza imunitatea  locala. Este deosebit de important ca elementele continute in plasma sunt in totalitate naturale, nu au actiune mutagena  si nu provoaca boli oncologice, tumori si alte efecte negative sau adverse.

Recoltarea unei probe sangvine si centrifugarea ei pentru obtinerea masei trombocitare ce v-a fi folosita pentru tratarea parodontitelor - Plasmolifting
Recoltarea unei probe sangvine si centrifugarea ei pentru obtinerea masei trombocitare ce v-a fi folosita pentru tratarea parodontitelor – Plasmolifting

Plasmoliftingul este inofensiv, deoarece substanta injectata este  “produsul propriu” al omului; nu este toxic si nu prezinta reactii de respingere, alergice sau posibilitatea infectarii. Are efect mult mai bun decat preparatele medicamentoase  antibacteriene si antiinflamatorii utilizate in stomatologia moderna, care au o eficienta redusa , reducand  doar inflamatia si imbunatatind  temporar hemodinamica. Se permite stimularea proceselor de autoregenerare in zonele si tesuturile problematice. Tesuturile gingiilor distruse structural au nevoie de un flux constant si rapid de substante hranitoare si celule „constructoare”, pentru un efect pronuntat si de lunga durata.

Rezultatele obţinute ca urmare a procedurii Plasmolifting:

  • Stoparea sângerărilor gingivale
  • Profilaxia maladiilor parodonţiului
  • Reducerea mobilităţii dentare
  • Eliminarea durerilor
  • Eliminarea halenei (mirosului urât din gură)
  • Recăpătarea culorii fiziologice şi a formei anatomice a gingiilor
  • Accelerarea vindecării alveolelor dinţilor extirpaţi
  • Stoparea progresării afecţiunilor parodonţiului
  • Reducerea riscului de respingere a implanturilor
  • Favorizarea prinderii implanturilor

Programează o vizită la clinică !

Sună pentru programare

pru-dent-brasov

Autor

PRU-DENT

Clinică stomatologică multidisciplinară, ce oferă pacienților săi tratamente stomatologice de calitate și soluții inovative de reabilitare orală.